Roșii, Busuioc Și Somon Balsamic
Roșiile, busuiocul și somonul Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $10.5 pe portie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână hârtie pergament, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Roșii, busuioc și pui Balsamic, Salată De Busuioc De Roșii Cu Pansament Balsamic, și Salată proaspătă de porumb și roșii cu pansament Balsamic de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți la 400 timp de 12-14 minute, în funcție de grosimea filetelor de pește și de câte pachete de pergament coaceți odată. De asemenea, prefer somonul meu pe partea medie-rară față de prea gătit și uscat. Deschideți pachetul de pergament și asigurați-vă că somonul este gătit la coacerea dorită tăind în el cu o furculiță și un cuțit.
Serviți cu orez, cuscus sau cartofi roșii pentru o masă excelentă.Pin-L