Roșii, Alli-oli și tartină de arpagic
Tomato, Alli-oli și arpagic Tartine este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 521 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, maioneză, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartină De Roșii Prăjite, Tartină Cu Roșii De Moștenire, și Tartină De Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați raftul la 6 inci sub element.
Periați feliile de pâine pe toate părțile cu 2 linguri de ulei de măsline și frecați cu cățel de usturoi despicat pe toate suprafețele. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie pentru broiler și fierbeți până se rumenesc și prăjiți pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și fierbeți până când a doua parte este prăjită, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Combinați maioneza, usturoiul tocat și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mic și amestecați pentru a încorpora.
Întindeți 3/4 de maioneză uniform peste pâine prăjită.
Întindeți feliile de roșii peste pâine prăjită și presărați sare de mare. Dollop cu mai mult mayo, ulei de măsline suplimentar și presărați cu arpagic.