Rozmarin și pâine scurtă de chimen prăjită

Rozmarin și pâine scurtă de chimen prăjită
Această rețetă face 12 porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, rozmarin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caraway Stafide Shortbread, pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin, și Fursecuri Prăjite Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare, aruncând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Se toacă grosier; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul, zahărul granulat, zahărul pudră și sarea până când sunt foarte ușoare și pufoase, 7-10 minute (băterea aerului în unt face ca pâinea scurtă să fie fragedă). Reduceți viteza la minim și adăugați făină, chimen și 2 lingurițe de rozmarin tocat; se amestecă doar pentru a combina. Aluatul va arăta ciudat și puțin uscat (nu este!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
RozmarinRozmarin
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Apăsați aluatul în două tigăi de tort cu diametrul de 8".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Se periază cu ou, se presară cu zahăr șlefuit și se acoperă cu frunze de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
OuăOuă
5
Coaceți până când pâinea scurtă este maro aurie și părțile laterale se îndepărtează de tigaie, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați să se răcească în tigaie înainte de a se întoarce și de a tăia în pene sau bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Faceți înainte: aluatul de pâine scurtă poate fi făcut cu 1 lună înainte; înfășurați bine și înghețați. Pâinea scurtă poate fi coaptă cu 1 săptămână înainte; depozitați înfășurat strâns la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
AluatAluat
FolieFolie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista