Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Rozmarinul și Fougasse de măsline negre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină universală, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: provensal Olive Fougasse, Ceapă roșie, Gruyulincroxre și rosemary fougasse, și Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați drojdia, zahărul și 2/3 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până când bulele de drojdie, cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați o cană de apă caldă rămasă și 41/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-un castron mare al unui mixer de stand, combinați făina și 1 1/4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu cârligul de aluat, 3 minute. Continuați să îngenuncheați cu cârlig de aluat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, măslinele, cimbru și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se adaugă în aluat și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Ungeți ușor un castron mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați aluatul, periați cu ulei de măsline și acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați aluatul să stea într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore. Punch jos aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
11
Lăsați aluatul să crească la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Punch jos aluat. Împărțiți aluatul în două bile. Pe o suprafață făinoasă, întindeți prima bilă de aluat într-un dreptunghi de aproximativ 7 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și presărați sare. Înscrieți o tăietură verticală lungă în centrul aluatului și folosiți degetele pentru a o deschide la o fantă de aproximativ un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Tăiați trei tăieturi diagonale de ambele părți ale tăieturii principale și Lărgiți-le la fante de un inch.
15
Transferați pâinea pe o foaie de copt. Repetați cu a doua bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Coaceți pâinile până când sunt ușor aurii, 20 de minute, rotind foile de copt la jumătatea drumului.