Rozmarin și Fougasse de măsline negre
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Rozmarinul și Fougasse de măsline negre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină universală, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: provensal Olive Fougasse, Ceapă roșie, Gruyulincroxre și rosemary fougasse, și Ceapă roșie, roșii cherry și fougasse de rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați drojdia, zahărul și 2/3 cană de apă caldă.
Lăsați să stea până când bulele de drojdie, cinci minute.
Adăugați o cană de apă caldă rămasă și 41/2 linguri de ulei.
Într-un castron mare al unui mixer de stand, combinați făina și 1 1/4 lingurițe de sare.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu cârligul de aluat, 3 minute. Continuați să îngenuncheați cu cârlig de aluat timp de 10 minute.
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, măslinele, cimbru și coaja de lămâie.
Se adaugă în aluat și se amestecă pentru a se combina.
Ungeți ușor un castron mare cu ulei de măsline.
Adăugați aluatul, periați cu ulei de măsline și acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie.
Lăsați aluatul să stea într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore. Punch jos aluat.
Lăsați aluatul să crească la frigider 8 ore sau peste noapte.
Punch jos aluat. Împărțiți aluatul în două bile. Pe o suprafață făinoasă, întindeți prima bilă de aluat într-un dreptunghi de aproximativ 7 pe 9 inci.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și presărați sare. Înscrieți o tăietură verticală lungă în centrul aluatului și folosiți degetele pentru a o deschide la o fantă de aproximativ un inch.
Tăiați trei tăieturi diagonale de ambele părți ale tăieturii principale și Lărgiți-le la fante de un inch.
Transferați pâinea pe o foaie de copt. Repetați cu a doua bilă de aluat.
Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Coaceți pâinile până când sunt ușor aurii, 20 de minute, rotind foile de copt la jumătatea drumului.