Rozmarin-Semolă rotundă cu susan și sare de mare

Rozmarin-Semolă rotundă cu susan și sare de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rozmarin-Semolă rotundă cu susan și sare de mare. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 447 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, rozmarin, făină de semolă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, miso somon cu sare de susan, și Edamame cu sare de susan de var.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 1/4 căni de apă caldă într-un castron mediu; presărați drojdia și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
3
Bateți pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați 1 1/4 căni de făină universală; bateți până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
5
Lăsați să stea la temperatura camerei (aproximativ 75 de metri pătrați) până când se formează bule și amestecul de drojdie are mai mult decât dublu în volum, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
6
Bateți restul de 1/2 cană de apă caldă, ulei de măsline și rozmarin într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind spatula de cauciuc, se amestecă în făină de grâu și 2 lingurițe de sare de mare cu granulație fină (aluatul va fi foarte uscat). Se amestecă amestecul de drojdie. Lucrați în 3/4 cană făină universală. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină universală cu linguri, dacă este lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De GrâuFăină De Grâu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
7
Lăsați să se odihnească 5 minute. Frământați până când aluatul revine când este apăsat cu degetul mare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Ulei ușor castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați aluatul în castron; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
10
Lăsați să crească la temperatura camerei până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
11
Transferați aluatul pe suprafața ușor făinată. Aplatizați aluatul într-un dreptunghi de 18x12 inci. Începând de la 1 latură lungă, rulați strâns pentru a forma 2 bușteni cu diametrul de 1/2 inci, lungime de 20 inci. Cu partea cusăturii în jos, formați jurnalul în inel, introducând 1 capăt în al doilea capăt; cusătură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se presară foaia cu făină suplimentară de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
14
Transferați inelul de aluat pe foaia pregătită, remodelând după cum este necesar pentru a forma un cerc neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
15
Se presară cu 1 1/2 lingurițe semințe de susan, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
16
Lăsați pâinea să crească la temperatura camerei până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
17
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți folia de plastic din pâine. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o fantă adâncă de 1/4 inch până la vârful pâinii. Pulverizați ușor pâinea cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
19
Se presară cu 1 1/2 lingurițe semințe de susan și 1 linguriță sare cu granulație grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SareSare
20
Transferați la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Coaceți pâinea 15 minute, pulverizând ușor cu apă la fiecare 5 minute. Continuați să coaceți fără pulverizare până când pâinea devine maro aurie și sună goală când este bătută pe fund, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Transferați pâinea în raft și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
23
* Făina de gris este disponibilă la magazinele de alimente specializate, piețele italiene și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista