Rozmarin-Semolă rotundă cu susan și sare de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rozmarin-Semolă rotundă cu susan și sare de mare. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 447 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, rozmarin, făină de semolă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, miso somon cu sare de susan, și Edamame cu sare de susan de var.
Instrucțiuni
Așezați 1 1/4 căni de apă caldă într-un castron mediu; presărați drojdia și amestecați pentru a se amesteca.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
Bateți pentru a dizolva drojdia.
Adăugați 1 1/4 căni de făină universală; bateți până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei (aproximativ 75 de metri pătrați) până când se formează bule și amestecul de drojdie are mai mult decât dublu în volum, aproximativ 45 de minute.
Bateți restul de 1/2 cană de apă caldă, ulei de măsline și rozmarin într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind spatula de cauciuc, se amestecă în făină de grâu și 2 lingurițe de sare de mare cu granulație fină (aluatul va fi foarte uscat). Se amestecă amestecul de drojdie. Lucrați în 3/4 cană făină universală. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină universală cu linguri, dacă este lipicioasă.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Frământați până când aluatul revine când este apăsat cu degetul mare, aproximativ 8 minute.
Transferați aluatul în castron; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească la temperatura camerei până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Transferați aluatul pe suprafața ușor făinată. Aplatizați aluatul într-un dreptunghi de 18x12 inci. Începând de la 1 latură lungă, rulați strâns pentru a forma 2 bușteni cu diametrul de 1/2 inci, lungime de 20 inci. Cu partea cusăturii în jos, formați jurnalul în inel, introducând 1 capăt în al doilea capăt; cusătură netedă.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Se presară foaia cu făină suplimentară de grâu.
Transferați inelul de aluat pe foaia pregătită, remodelând după cum este necesar pentru a forma un cerc neted.
Se presară cu 1 1/2 lingurițe semințe de susan, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați pâinea să crească la temperatura camerei până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scoateți folia de plastic din pâine. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o fantă adâncă de 1/4 inch până la vârful pâinii. Pulverizați ușor pâinea cu apă.
Se presară cu 1 1/2 lingurițe semințe de susan și 1 linguriță sare cu granulație grosieră.
Coaceți pâinea 15 minute, pulverizând ușor cu apă la fiecare 5 minute. Continuați să coaceți fără pulverizare până când pâinea devine maro aurie și sună goală când este bătută pe fund, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Transferați pâinea în raft și răciți complet.
* Făina de gris este disponibilă la magazinele de alimente specializate, piețele italiene și unele supermarketuri.