Rozmarin-pui balsamic, fasole toscană și spanac Pota

Rozmarin-pui balsamic, fasole toscană și spanac Pota
Nevoie de o curs principal fără gluten? Rozmarin-pui balsamic, fasole coaptă toscană și spanac Pota ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 606 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui de rozmarin toscan și fasole albă, Pui de rozmarin cu spanac și fasole, și Pui Balsamic cu fasole albă și spanac pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În52 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista