Muschiuletul de porc la grătar cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 380 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filet de porc, lămâie, grâu cu două brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rozmarin Portocaliu Muschiulet De Porc La Gratar, Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar, și Lămâie-Rozmarin Muschiulet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar, pungă de stoarcere pentru a combina ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carnea de porc, întorcându-vă la haină și sigilați sacul. Se răcește 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați carnea de porc într-o bucată mare de folie de aluminiu. Strângeți sucul din lămâie peste carnea de porc; pliați folia în jurul cărnii de porc, acoperind complet carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Lăsați să stea 10 minute.
8
Se servește cu
9
Spanac de usturoi sotat și grâu cu două brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Uncii Cheddar Mărunțit
10
* Cimbru proaspăt, coriandru sau oregano pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit