Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu rozmarin cu sucuri de tigaie. O porție conține 466 calorii, 59G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin plus 20 de crenguțe, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Miel prăjit cu hamsie și rozmarin, și Miel Prăjit Cu Slănină Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină fin usturoiul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sare
2
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
4
Întindeți amestecul de usturoi-sare uniform peste miel, apoi presărați rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miel
Sare
5
Rulați mielul în forma sa originală. Folosind sfoară de bucătărie, legați ruloul de miel transversal la fiecare 2 inci, apoi legați pe lungime. Glisați crenguțe de rozmarin sub sfoară pentru a acoperi ambele părți ale mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Miel
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Așezați mielul într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Stropiți mielul peste tot cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați mielul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
11
Așezați osul de miel rezervat alături; se toarnă 1 cană de apă în tigaie. Aranjați felii de lămâie din 1 lămâie deasupra mielului. Friptură de miel 1 oră. Întoarceți mielul; se toarnă 1 cană mai multă apă în tigaie. Continuați să frigeți mielul până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte înregistrează 140 km f, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Miel
Lămâie
Apă
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
12
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Adăugați încă 1 cană de apă în tigaie, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se toarnă sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare cu 2 cani; scoateți grăsimea și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
15
Transferați sucurile de tigaie și orice sucuri acumulate de la friptura de miel într-o cratiță mică. Aduceți sucuri la foc mic. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
16
Aruncați sfoara și rozmarinul din miel. Feliați mielul; așezați pe platou. Puneți sucurile de tigaie peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Se ornează cu pătrunjel și feliile de lămâie rămase.