Rozmarin-Hummus De Fasole Albă
Rozmarin-Hummus de fasole albă necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți chimen măcinat, apă, tahini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Hummus de fasole albă și rozmarin, Usturoi Prăjit, Rozmarin Și Hummus De Fasole Albă, și Hummus De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi, rozmarin și chimen. Saut 1 până la 2 minute sau până când usturoiul începe să se rumenească.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute
Așezați fasolea, 2 linguri de apă, suc de lămâie, tahini și sare într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de usturoi și 1 1/2 linguri de apă, dacă este necesar, până când se întinde consistența dorită.
Se pune întins într-un castron mic și se ornează cu crenguțe de rozmarin, dacă se dorește.
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se răcește până când este gata de utilizare.
Se servește cu pâine pita sau legume proaspete tăiate.