Rozmarin Focaccia
Rosemary Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți frunze de rozmarin, rozmarin, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti buretele, dizolvați mierea și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor 1 1/2 căni făină universală în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1 1/2 căni de făină universală și 2 linguri de ulei în amestecul de drojdie, amestecând până se combină bine. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 1 cană făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Se amestecă 1 cană făină universală, făină integrală de grâu, 1 linguriță sare și rozmarin tocat în amestec de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie 6 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii (aluatul va fi umed).
Preîncălziți cuptorul la 40
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei; se presară cu frunze de rozmarin și 1/2 linguriță de sare kosher. Acoperiți; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.