Rozmarin - cartofi prăjiți cu brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Rozmarinul-cartofii prăjiți cu brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, oțet balsamic, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Rozmarin Brânză De Capră Piure De Cartofi, Mac și brânză cu pui prăjit, brânză de capră și rozmarin, și Rozmarin unt rumenit piure de cartofi cu brânză de capră și glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar, întorcându-vă bine pentru a acoperi. Aranjați cartoful pe o tigaie mare cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Se pune într-un castron mare; se presara cu branza, se clatina bine.