Roz Verde
Verdele roz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti Cartea: Verde Roz, Luni fără carne: Quinoa cu verdeață Roz, și Verdele revistei Sunset cu Grapefruit roz și flori de Borage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și tăiați verdeața de sfeclă. Dacă tulpinile sunt foarte groase, merită să le tăiați puțin înapoi.
La foc mediu, sotati usturoiul, ceapa si fulgul de ardei rosu in uleiul de masline pana se rumenesc usor.
Adăugați piper negru, zahăr și sare.
Așezați verdele de sfeclă în tigaie, turnați apa și acoperiți imediat. Nu scoateți capacul timp de câteva minute pentru a permite verdețurilor să se ofilească. După ce au fiert, scoateți capacul și amestecați toate ingredientele împreună. Gatiti inca cateva minute lasand apa sa se evapore.
Chiar înainte de a scoate se toarnă oțetul peste verdeață.
Scoateți, serviți și bucurați-vă!