Roz Menta Swirl Bezele
Pink Peppermint Swirl Marshmallows ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 64 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 162 calorii. Un amestec de zahăr de cofetărie, ulei vegetal, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marshmallows de mentă de casă cu cacao fierbinte de mentă, Bezele De Grapefruit Roz, și Swirl Dulce Bezele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale tigaiei metalice cu puțin ulei vegetal.
Puneți 1/2 cană de apă în vasul mixerului și presărați gelatină peste el. Amestecați-l scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa și lăsați-o să se înmoaie în timp ce faceți siropul.
Încălziți zahărul, siropul de porumb, sarea și restul de 1/2 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi aduceți la fierbere la foc mediu, fără a amesteca.
Se pune termometrul in sirop si se continua fierberea, fara agitare, pana se inregistreaza 240 de grade F (soft-ball stage).
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se disipează bulele.
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop fierbinte în gelatină într-un flux subțire în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte gros și amestecul formează o panglică groasă atunci când bătătorul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bateți în mentă.
Scoateți rapid aproximativ două treimi din marshmallow încă cald într-un alt castron.
Adăugați colorantul alimentar roșu la restul de o treime de marshmallow și bateți-l pentru a combina.
Lucrând rapid, umpleți tigaia pregătită cu păpuși alternante de marshmallow alb și roz (va fi foarte lipicios), apoi rotiți un cuțit prin amestec pentru a-l Marmora. Neteziți suprafața cu vârfurile degetelor umezite.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, 2 până la 3 ore.
Folosind o sită, praf o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă pentru a trage părțile laterale ale marshmallow de la marginea tigaiei, apoi inversați pe placa de tăiere. Blat de praf cu zahăr de cofetari.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate.
Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, scuturând excesul.
Pătratele de Marshmallow se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau hârtie pergament într-un recipient etanș, într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase 1 lună.