Rouge Tomate ' s Velvet Sunrise
Rouge Tomate ' s Velvet Sunrise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 94 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de agave, suc de morcovi, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Tornada Roșie a lui Rouge Tomate, Amber Palmer de la Rouge Tomate, și Pumnul de citrice de iarnă al lui Rouge Tomate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru siropul de ghimbir-agave: într-un borcan resigilabil, amestecați sucul de ghimbir în nectarul de agave până când este slăbit. Acoperiți și agitați bine. A se păstra până la 1 săptămână, se agită înainte de utilizare.
Pentru siropul de yuzu-agave: într-un borcan resigilabil, amestecați sucul de yuzu în nectarul de agave până când este slăbit. Acoperiți și agitați bine. A se păstra până la 1 săptămână, se agită înainte de utilizare.
Pentru cocktail: într-un agitator de cocktail, încurcați Salvia.
Adăugați suc de clementină, suc de portocale, suc de morcovi și stoarceți sucul de lămâie (opțional). Umpleți cu gheață, agitați până se răcește bine, aproximativ 15 secunde. Se strecoară într-un pahar highball plin de gheață.
Se toarnă suc de rodie deasupra pentru efectul de răsărit.
Se ornează cu frunze proaspete de salvie și se servește.