Rotițe de anghinare-spanac
Pinwheels de anghinare-spanac este un aperitiv care servește 24. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți la îndemână aluat foietaj, spanac, praf de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce este destul de rău. Încercați roțile cu boia și parmigiano , dip mediteranean cu spanac și anghinare și dip caldă de anghinare cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Desfaceți aluatul foietaj.
Întindeți amestecul de anghinare peste fiecare foaie până la 1/2 inch de margini.
Roll up jele-roll stil. Înfășurați în folie de plastic; congela timp de 30 de minute.
Cu ajutorul unui cuțit zimțat, tăiați fiecare rolă în 12 felii.
Puneți partea tăiată în jos pe foi de copt unse.
Coaceți la 400° timp de 18-22 de minute sau până când se rumenesc.