Rotini și caserola de salam
Rotini și caserola de salam ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 16. O porție conține 488 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste rotini, condimente, sos de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Rotini Caserola, Rotini Caserola De Pui, și Brânză de pui și rotini caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Puneți rotini în oală și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente.
Scurgeți și amestecați cu sosul de paste pentru a acoperi.
Scoateți jumătate din paste și sos într-o farfurie mare.
Strat cu 1/2 salamul și 3/4 din brânza mărunțită. Se acoperă cu amestecul rămas de paste, se acoperă cu salamul rămas și brânza mărunțită și se acoperă cu felii de provolone.
Se presară cu condimente italiene.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.