Rosy's Palak Paneer

Rosy's Palak Paneer
Rosy's Palak Paneer este un fel principal indian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 44 g de grăsimi și un total de 517 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și cetogenă servește 4 și costă 4,16 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de chimen, paneer, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Palak Paneer | În stilul restaurantului Punjabi Palak Paneer, Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer și Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți ghee-ul într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și semințele de chimen; gatiti pana se inmoaie usturoiul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adauga pasta de rosii, ghimbir, 1 lingurita garam masala, sare, ceapa si apa. Creșteți căldura la mediu și amestecați până când pasta de roșii se dizolvă. Se fierbe încet timp de 1 oră, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține consistența asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă spanacul și se fierbe până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Adăugați paneer și lăsați să se gătească încă 5 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
5
Se toarnă într-un vas de servire și se stropește cu coriandru și garam masala rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Palak Paneer. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista