Rosy's Palak Paneer

Rosy's Palak Paneer
Rosy's Palak Paneer este un fel principal indian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 44 g de grăsimi și un total de 517 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și cetogenă servește 4 și costă 4,16 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de chimen, paneer, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Palak Paneer | În stilul restaurantului Punjabi Palak Paneer, Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer și Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți ghee-ul într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și semințele de chimen; gatiti pana se inmoaie usturoiul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adauga pasta de rosii, ghimbir, 1 lingurita garam masala, sare, ceapa si apa. Creșteți căldura la mediu și amestecați până când pasta de roșii se dizolvă. Se fierbe încet timp de 1 oră, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține consistența asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă spanacul și se fierbe până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Adăugați paneer și lăsați să se gătească încă 5 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
5
Se toarnă într-un vas de servire și se stropește cu coriandru și garam masala rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Palak Paneer. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista