Rossimbrox-Pere Braconate
Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, băț de scorțișoară, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Caise și prune braconate în vinul Rossimbrox, și Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul, zahărul, coaja de lămâie, vanilia și bățul de scorțișoară într-o cratiță largă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând doar până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 2 minute pentru a amesteca aromele.
Curățați perele și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Folosiți o lingură mică sau un baller de pepene galben pentru a scoate miezul central și semințele. Lucrând rapid, coborâți ușor perele în lichid de braconaj.
Așezați un prosop de bucătărie curat peste pere pentru a le păstra în lichid. (Asigurați-vă că toate jumătățile de pere sunt scufundate.
Adăugați apă sau gătiți în loturi, dacă este necesar.) Fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 15 până la 25 de minute, în funcție de maturitate. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera perele într-un castron mare.
Ridicați căldura la mare și aduceți lichidul de braconaj înapoi la fierbere. Se fierbe rapid până când lichidul s-a redus și s-a îngroșat ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor, se îndepărtează bățul de scorțișoară și se toarnă lichid peste pere.
Se servește cald sau se acoperă, se dă la frigider și se servește răcit.