Rosemary Focaccia

Rosemary Focaccia
Rosemary Focaccian este un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă face 10 porții cu 182 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de drojdie, apă caldă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare sunt Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rosemary Focaccia, și Rosemary Focaccia.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti buretele, dizolvați mierea și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 1/2 căni de făină universală și 2 linguri de ulei în amestecul de drojdie, amestecând până se combină bine. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 1 cană de făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 cană de făină universală, făină integrală de grâu, 1 linguriță de sare și rozmarin tocat în amestec de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie 6 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii (aluatul va fi umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
RozmarinRozmarin
AluatAluat
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Răzuiți aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei; se presară cu frunze de rozmarin și 1/2 linguriță sare kosher. Acoperiți; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Sare KosherSare Kosher
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista