Rosemary Focaccia
Rosemary Focaccian este un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă face 10 porții cu 182 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de drojdie, apă caldă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare sunt Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rosemary Focaccia, și Rosemary Focaccia.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti buretele, dizolvați mierea și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 1/2 căni de făină universală și 2 linguri de ulei în amestecul de drojdie, amestecând până se combină bine. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 1 cană de făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 cană de făină universală, făină integrală de grâu, 1 linguriță de sare și rozmarin tocat în amestec de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie 6 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii (aluatul va fi umed).
Preîncălziți cuptorul la 40
Răzuiți aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei; se presară cu frunze de rozmarin și 1/2 linguriță sare kosher. Acoperiți; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.