Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă

Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă
Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe, Friptură de porc cu compot de fructe uscate, și Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă.

Instrucțiuni

1
Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Presărați sau frecați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Friptură de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Combinați muștarul și 2 lingurițe. rozmarin; se întinde pe carne de porc rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 până la 55 de minute sau până când un termometru introdus în centrul fripturii înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160 înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Se servește cu compot de fructe de toamnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista