Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă

Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe, Friptură de porc cu compot de fructe uscate, și Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă.
Instrucțiuni
Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie.
Presărați sau frecați friptura cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Friptură de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie ușor unsă.
Combinați muștarul și 2 lingurițe. rozmarin; se întinde pe carne de porc rumenită.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 până la 55 de minute sau până când un termometru introdus în centrul fripturii înregistrează 15
Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160 înainte de feliere.
Se servește cu compot de fructe de toamnă.