Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă

Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă
Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe, Friptură de porc cu compot de fructe uscate, și Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă.

Instrucțiuni

1
Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Presărați sau frecați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Friptură de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Combinați muștarul și 2 lingurițe. rozmarin; se întinde pe carne de porc rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 până la 55 de minute sau până când un termometru introdus în centrul fripturii înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160 înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Se servește cu compot de fructe de toamnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista