Rosemary Cartofi Zdrobiți
Rosemary Smashed cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $5.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 1354 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, rozmarin, pungă de cuptor și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi de rozmarin zdrobiți, Rozmarin-Usturoi Zdrobit Cartofi, și Rozmarin cu unt cartofi zdrobiți cu Burrata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați punga de cuptor Reynolds în tigaie de 13x9x2 inci.
Adăugați făină, rozmarin, sare, piper și praf de usturoi. Strângeți punga pentru a amesteca condimentele.
Adăugați cartofii și uleiul de măsline în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi cartofii cu condimente. Aranjați cartofii într-un strat uniform.
Închideți geanta cu cravată din nailon; tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță. Tăiați cu atenție sacul deschis.
Puneți cartofii în castron; se pasează ușor cu o furculiță.
Adăugați smântână, unt și ceapă verde; se amestecă ușor.