Ropa Vieja ar putea fi doar America Centrală rețetă pe care o căutați. O porție conține 225 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă subțire, fâșii de ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ropa Vieja, Ropa Vieja, și Ropa Vieja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 friptură în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți friptura din tigaie. Repetați procedura cu spray de gătit și friptura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați ceapa, ardeii grași și usturoiul în tigaie; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă măslinele și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru); gatiti 30 de secunde sau pana cand este parfumat. Se amestecă oțetul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă bulionul, pasta de roșii și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fripturi; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 1 1/2 ore sau până când fripturile sunt foarte fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Scoateți fripturile din tigaie; rupeți cu două furci. Se amestecă carnea de vită mărunțită și cilantro în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Notă de vin: un fel de mâncare savuros de vită, cum ar fi acesta, are nevoie de un vin roșu bogat, dar de preferință unul care nu va sparge banca, deoarece aceasta este o masă umilă. Una dintre preferatele mele este Reds, un amestec delicios de mai multe soiuri, cu Zinfandel predomină. Și 2005 este $ Karen MacNeil