Rompope (Lichior De Ouă Mexican)
Rompope (lichior de oua Mexican) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 553 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rompop e, Tort cu trei lapte cu Rompope, și Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog.
Instrucțiuni
Pulse migdale cu 2 linguri de zahăr până la sol la o pastă fină.
Aduceți lapte, bețișoare de scorțișoară, coajă de lămâie, vanilie și bicarbonat de sodiu pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fund greu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, rămânând 1 1/2 cești de zahăr și migdalele până când sunt groase și palide.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de lămâie din lapte. Șoptind constant, adăugați încet laptele în amestecul de gălbenușuri.
Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând și răzuind constant fundul și părțile laterale ale tigaiei până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, 5 până la 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 2 ore (Vezi notele).
Se amestecă romul sau aguardiente și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.