Rompope (Lichior De Ouă Mexican)

Rompope (Lichior De Ouă Mexican)
Rompope (lichior de oua Mexican) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 553 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rompop e, Tort cu trei lapte cu Rompope, și Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog.

Instrucțiuni

1
Pulse migdale cu 2 linguri de zahăr până la sol la o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Aduceți lapte, bețișoare de scorțișoară, coajă de lămâie, vanilie și bicarbonat de sodiu pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fund greu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, rămânând 1 1/2 cești de zahăr și migdalele până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de lămâie din lapte. Șoptind constant, adăugați încet laptele în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând și răzuind constant fundul și părțile laterale ale tigaiei până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, 5 până la 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 2 ore (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă romul sau aguardiente și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista