Romance baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de nuci, nucă de cocos, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cocktail Romantic De Grădină Secretă, Busuioc fiert caise A La Mode – O poveste de dragoste de 6 ani, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de făină și 1 lingură de zahăr alb. Se amestecă untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Întindeți subțire pe fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun , 2 linguri de făină și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
4
Se amestecă ouăle și 1 linguriță de vanilie până se amestecă bine. Se amestecă nucile, nuca de cocos și cireșele maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Maraschino
Nucă De Cocos
Vanilie
Nuci
Ouă
5
Se toarnă amestecul peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este maro deschis. Se răcește complet înainte de îngheț. Pentru a face glazura, amestecați împreună 3 linguri de unt și zahărul cofetarilor. Bateți în apă, lapte, extract de migdale și extract de vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Extract De Migdale
Glazura
Unt
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se întinde pe bare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se lasă să stea până se întărește, apoi se taie în pătrate.