Romaine la grătar cu sos de iaurt cu lămâie-piper

Romaine la gratar cu lamaie-piper iaurt Dressing ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, coajă de lămâie, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Romaine la grătar cu tăiței de ceapă caramelizată, brânză albastră și pansament Balsamic cu iaurt grecesc, Salată Romaine La Grătar + Sos De Semințe De Mac Cu Lămâie, și Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri. ulei, iaurt, coaja de lamaie si suc de lamaie. Condimentează ușor cu sare și generos cu piper.
Preîncălziți grătarul (sau tigaia pentru grătar) la mediu-înalt; grătare ușor cu ulei.
Așezați salata pe grătar și gătiți, întorcându-vă des, până când se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute.
Scoateți salata verde la platou de servire.
Stropiți cu pansament de iaurt și serviți imediat.