Romaine la grătar cu pansament cremos cu ierburi
Romaine la grătar cu pansament cremos de plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 173 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salată română, mărar, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de Romaine la grătar cu sos cremos de Avocado-busuioc, Romaine cu sos cremos de usturoi, și Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Periați laturile tăiate de salată uniform cu ulei.
Așezați salata verde, tăiați părțile în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; tăiați din nou fiecare salată pe jumătate longitudinal în jumătate pentru a forma 4 sferturi.
Presărați părțile tăiate de salată cu 1/4 linguriță piper negru și 1/8 linguriță sare.
Combinați restul de 1/4 linguriță de piper, restul de 1/4 linguriță de sare, maioneză și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând bine.
Așezați 1 sfert de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată; stropiți fiecare porție cu aproximativ 4 lingurițe de pansament.