Romaine la grătar cu Elvețiană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Romaine la grătar cu Swiss. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 222 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, Inimi romaine, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar, Salata Caesar la gratar / Romaine la gratar atat de bine!, și Păstrăv la grătar cu salată de romaine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți romaina cu ulei și presărați sare și piper.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Grătați romaina, acoperită, la foc mediu timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când este încălzită.
Transferați pe un platou; stropiți cu vinetă.
Se presară cu brânză, cireșe și nuci.