Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $ 2.49 pe portie. O porție conține 256 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, salată, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră, Salată caldă de varză de Bruxelles prăjită cu brânză albastră și nuci pecan, și Salată De Romaine Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați brânza cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați oțet, muștar, suc și iaurt; se amestecă pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3
Într-un castron mare, combinați ingredientele salatei. Aruncați cu 1/2 cană sos de brânză albastră cremoasă.