Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $ 2.49 pe portie. O porție conține 256 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, salată, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră, Salată caldă de varză de Bruxelles prăjită cu brânză albastră și nuci pecan, și Salată De Romaine Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați brânza cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați oțet, muștar, suc și iaurt; se amestecă pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Într-un castron mare, combinați ingredientele salatei. Aruncați cu 1/2 cană sos de brânză albastră cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză Albastră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)