Rolă De Pui La Grătar
Această rețetă servește 30. Dacă 22 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rola de pui la grătar ar putea fi o extraordinară fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Mergeți la magazin și ridicați single-uri, piept de pui, sos balsamic de vinaigretă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați 9 Timp Pro-Roller - Rulouri De Primăvară De Pui, Rolă Sandwich, și Sandvișuri cu pui și ardei la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Pui de pui la 1/4-inch grosime.
Așezați, laturile netede în jos, pe suprafața de lucru. Top cu single; rulați bine.
Înfășurați slănina pe lungime în jurul fiecărei înfășurări, întinzându-vă dacă este necesar pentru a acoperi single-urile expuse; fixați cu scobitori din lemn.
Grătar 15 până la 20 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se frecvent și periat cu pansament în ultimele 5 min.
Scoateți și aruncați scobitorii înainte de servire.