Rolă De Jeleu Premiată

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., rola de jeleu premiată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară Premiați, Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară Premiați, și Cookie-Uri Talmeș-Balmeș Câștigătoare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15x10x1-in uns. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și apa la viteză mare 5 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat în 1 cană de zahăr. Se amestecă extractele. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna de doua ori; adăugați treptat la amestecul de gălbenușuri și amestecați bine (aluatul va fi foarte gros).
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; cu bătăi curate, bateți pe mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând la înălțime după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi lucioase. Îndoiți o pătrime din albușurile de ou în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți 15-18 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Desfaceți tortul; se întinde uniform cu jeleu.
Rulați; praf cu zahăr de cofetari.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Jelly Roll în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "