Roly-poly pâine și unt pud
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de Rețete, Pâine Roly-poly & butter pud ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 745 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, veți obține un desert care servește 8. 493 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt foarte, semințe răzuite din 1 păstaie de vanilie, pâine ONU și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Apple Roly Poly, Roly-Poly Santas, și Jam roly-poly.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt adânc de 2 litri. Dollop în jumătate de gem și se întinde pe baza vasului. Tăiați crustele și vârful rotunjit din pâine, astfel încât să rămâneți cu un bloc dreptunghiular de pâine.
Tăiați în 4 felii groase de pâine. Whizz crustele și stânga peste pâine în firimituri și congela pentru mai târziu.
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine. Întoarceți feliile și întindeți părțile fără unt cu gemul rămas.
Rulați feliile din părțile scurte, cu partea de gem spre interior, pentru a face 4 rulouri elvețiene grase. Înjumătățiți fiecare, astfel încât să ajungeți cu 8 rulouri elvețiene scurte și ghemuite. Strângeți-le perfect în vasul de copt, cu părțile tăiate în sus, astfel încât să puteți vedea 8 vârtejuri de gem.
Bateți împreună ouăle, smântâna și laptele, apoi Cerneți într-un ulcior cu zahărul și vanilia. Dați o agitare bună, apoi turnați cu grijă peste vârtejurile de pâine, poate că va trebui să faceți acest lucru în etape, lăsând crema să se înmoaie puțin câte puțin.
Lăsați vasul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, astfel încât crema să continue să se înmoaie.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Împrăștiați mai mult zahăr tos peste budincă, apoi coaceți timp de 1 oră-1 oră 15 minute până când blatul este auriu și crema este ușor setată. Se răcește timp de 5 minute, apoi se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "