Roll-Up-Uri Cu Filon De Spanac Pentru Machiaj

Make-Ahead spanac Phyllo Roll-up-uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de unt, ou, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 867 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roll-up-uri Phyllo cu spanac Make-Ahead de la PHILADELPHIA 4, Rulouri De Lasagna Pentru Iubitorii De Carne Make-Ahead, și Manicotti Cu Spanac Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente până se omogenizează.
Ungeți ușor 1 foaie de filo cu unt; acoperiți cu încă 2 foi de filo, perindând ușor fiecare strat cu o parte din untul rămas.
Așezați foaia de phyllo rămasă între 2 foi de folie de plastic până când este gata de utilizare; pus deoparte.
Întindeți 1/5 din amestecul de spanac de-a lungul unei părți scurte a stivei phyllo. Îndoiți laturile lungi ale phyllo; rulați dintr-o parte scurtă pentru a face jurnal. Repetați cu foile de phyllo rămase și amestecul de spanac pentru a face 4 bușteni suplimentari.
Ungeți cu untul rămas. Faceți mici tăieturi în vârfurile buștenilor la intervale de 1 inch.
Așezați în pungi mari de plastic resigilabile cu greutate la congelator sau înfășurați bine în folie de plastic.
Înghețați până la 3 luni. Când este gata de coacere, scoateți numărul dorit de bușteni din congelator. Se dă la frigider, se înfășoară bine, câteva ore sau peste noapte până se decongelează. Desfaceți, apoi așezați pe foaia de copt.
Coaceți în cuptorul 191° 25 min. sau până se rumenesc. Se răcește 5 min.
Transferați la placa de tăiere. Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia fiecare buștean în 6 felii.