Rola de pește cu unt compus
Rola de pește cu unt compus este o fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 9 porții. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de canolan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Trei unt compus s, Unt Compus Rampă, și Unt Compus Din Hrean.
Instrucțiuni
Pe blatul tău, întindeți o foaie de hârtie pergament și acoperiți-o cu un strat de folie de plastic.
Așezați fileurile de somon, cozile departe de tine. Suprapuneți fileurile de cambulă de aproximativ 1 inch peste cozile somonului. Apoi așezați scoicile pe o frigăruie metalică și așezați-le la capătul fluturașului cel mai îndepărtat de dvs.
Presărați ierburile peste pește și condimentați cu sare și piper.
Folosind folia de plastic trageți peștele spre dvs., astfel încât plasticul să înceapă să tragă fluturașul peste scoici. Asigurați-vă că nu rotiți plasticul în ruloul de pește. Folosiți o tigaie pentru a împinge ruloul strâns în timp ce trageți plasticul spre dvs. Rola trebuie să fie strânsă și ar trebui să puteți îndepărta foaia de plastic. Apoi rola de pește în pergament departe de tine, astfel încât acesta este acoperit și poate fi loc în frigider. La frigider timp de 1 oră.
Pentru untul compus: într-un castron mare folosind o lingură de lemn amestecați toate ingredientele.
Așezați amestecul pe o bucată de pergament și pliați pergamentul peste el însuși. Trageți pentru a forma o rolă și răsuciți capetele.
Se pune la congelator timp de 10 minute pentru a se configura. Feliați în runde de 1/4 inci și îndepărtați pergamentul.
Preîncălziți broilerul și așezați suportul cuptorului la 6 inci de elementul de încălzire.
Scoateți frigarui de metal și feliați rulada în runde de 3/4 până la 1 inch.
Așezați pe o tigaie pentru broiler și periați fiecare rundă cu ulei de canola. Puneți sub broiler timp de 3 până la 6 minute, în funcție de cât de bine vă place peștele.
Se servește cu 1 felie de unt compus pe fiecare rulou de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio