Rodie Afine Savura

Rodie Afine Savura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați merișorul de rodie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, miere, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Rodie Mere Afine Savura, Afine, Rodie Și Meyer Lemon Relish, și Piept de curcan Chipotle feliat cu aromă de afine de rodie și mămăligă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați afinele, portocala, zahărul și mierea. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 15-20 de minute sau pana cand fructele de padure pop si amestecul este ingrosat. Se amestecă semințele de rodie; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
PortocaliuPortocaliu
MiereMiere
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
3
Se servește cald sau răcit.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSos
Revista