Rocky Mountain Pastramă Burger
Rocky Mountain Pastramă Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1042 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chifle de hamburger cu semințe de susan, Pastramă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Grill, și Rocky Mountain Bars.
Instrucțiuni
Forma vag carnea de vită în 4 chiftele egale aproximativ 1/2-inch grosime și 4 inci în diametru.
Presărați generos fiecare parte a tortelor cu sare și piper. Creați un puț mic în centrul fiecărei plăcinte, folosind degetul mare, pentru a vă ajuta burgerul să gătească uniform.
Încălziți o tigaie la foc mare.
Adăugați pastrama și gătiți până se rumenesc și crocante pe ambele părți, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Apoi, adăugați chiftelele de burger și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză și continuați să gătiți până când brânza este topită. Slather 1 lingura Utah Fry sos pe fiecare parte a chifle.
Adăugați chiftelele de vită și acoperiți cu Pastramă și o grămadă de chipsuri de cartofi. Terminați cu chifla de sus și serviți cu chipsuri și sos suplimentar pe lateral.
Se amestecă împreună maioneza, ketchup-ul, zahărul, oțetul și se savurează într-un castron mic. Reglați condimentele după gust. La frigider până când este gata de utilizare.