Roast Monkfish

Roast Monkfish
Roast Monkfish ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 58 și costă 11,46 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole - 12 unități, stoc de pește 1 - pahar, ulei de măsline - jumătate de pahar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjiți peștișorul în bulion de Sake, Monkfish Cu Ratatouille, și Monkfish Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
FACEȚI PORȚII ÎMPĂRȚIND PEȘTELE ÎN DOUĂ SECȚIUNI DE 100 DE GRAME. GATITI CARTOFII INTREGI IN STOCUL DE PESTE. SE ALBESC FASOLEA VERDE ȘI SE SOTEAZĂ CU CARTOFII.SCORAȚI PEȘTELE ȘI ADĂUGAȚI-L ÎN TIGAIA CU LEGUME, UNGEȚI CU SOSUL ȘI ÎNCĂLZIȚI TOTUL ÎMPREUNĂ. PENTRU SOS, PRĂJIȚI O LINGURĂ DE BAZĂ DE PASTĂ, UNGEȚI CU BULIONUL DE PEȘTE ȘI SCOATEȚI-L DE PE FOC, ADĂUGAȚI PIUREUL DE PERE ȘI MAIONEZA CU USTUROI, CONTINUAȚI SĂ BATEȚI CU UN TEL, ASTFEL ÎNCÂT INGREDIENTELE SĂ NU SE SEPARE, STRECURAȚI ȘI REZERVAȚI.PENTRU MAIONEZA CU USTUROI, FACEȚI UN PIURE DE USTUROI PRĂJIT CU GĂLBENUȘURILE DE OU ȘI STROPIȚI ÎN ULEI, COACEȚI PERELE CU PIELEA, ÎNDEPĂRTAȚI CARNEA FRUCTULUI ȘI ZDROBIȚI-O, UNGEȚI-O CU BULIONUL DE PEȘTE ȘI AMESTECAȚI CU MAIONEZA CU USTUROI.SOFREGIT-TOCATI CEAPA SI ABURITI-O ACOPERITA, APOI CRESTETI FOCUL SI ADAUGATI USTUROIUL, BOIAUA SI ROSIA (SEMANATE SI TOCATE) IN ACEASTA ORDINE. GATITI APROXIMATIV 4 ORE PANA DEVINE COMPOT.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Stoc De PeșteStoc De Pește
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
MonkfishMonkfish
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții59
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista