Roast Chuck Marinat

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, Marinated Chuck Roast ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 282 de calorii . Pentru 1,37 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sos de soia, sos worcestershire, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Rețete similare sunt burgeri la grătar cu cheddar extra ascuțit și aioli cu lămâie și usturoi , pulpe de pui marinate asiatice și vinete marinate asiatice .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de portocale, sosul de soia, zahărul brun și sosul Worcestershire; adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Turnați marinada într-un cuptor olandez. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute.
Adăugați friptura în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Îngroșați sucurile pentru sos, dacă doriți.