Fajitas de pui Rj ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 805 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Un amestec de brânză cheddar, boia de ardei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui, și Fajitas de Carne (friptură Fajitas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați pieptul de pui în fâșii și puneți-l într-un recipient împreună cu usturoi, 2 lingurițe de ulei, suc de lămâie, Worcestershire și bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Fasole Verde Murată
Avocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Subţire-
2
Se amestecă bine și se dă la frigider timp de 30 până la 60 de minute.Saut legume proaspete în 3 linguri de ulei timp de 5 până la 7 minute până când sunt fragede. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-
3
Scoateți legumele de pe foc și păstrați-le calde într-un loc separat container.In aceeași tigaie gatiti carnea de pui cu sosul pe foc mare med. Când puiul este aproape gata, adăugați legumele sotate și condimentați cu condimentele. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in centru.Rezervați lichidul de gătit în oală separată și adăugați apă rece și amidon de porumb. Aduceți sosul la foc mic timp de câteva minute, până se îngroașă, apoi amestecați în amestecul fajita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Serviți cu tortilla fierbinte, smântână, guacamole, brânză mărunțită, salată mărunțită și pico de gallo. Bucurați-vă cu o gheață rece pilsner lager.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pico De Gallo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.