Riviera Franceză
Reteta Riviera franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 minute. O porție conține 404 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mere, suc de lămâie, lichior de flori de soc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Europa 2012, Partea 1: Riviera franceză (și o tartă cu mere și ciocolată), Cuervo Tradiciional Riviera Margarita, și Salată de iarnă cu pere Harry & David Organic Royal Riviera.
Instrucțiuni
Într-un pahar de amestecare, amestecați merele și menta proaspătă.
Adăugați Calvados, lichior de flori de soc, suc de lămâie și suc de mere.
Adăugați niște gheață, agitați bine și serviți.
Serviți peste pietre într-un pahar de vin.
Garnisiți cu o felie de măr verde și o crenguță de mentă proaspătă.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc