Riviera Egg Pie

Riviera Egg Pie
Placinta de ou Rivieran necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper proaspăt crăpat, cruste de plăcintă necoapte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cuervo Tradiciional Riviera Margarita, Europa 2012, Partea 2: Riviera italiană (și spaghete cu roșii și hamsii), și Salată de iarnă cu pere Harry & David Organic Royal Riviera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă și doar aurie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc, se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească în timp ce se pregătește crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți 1 din crustele de plăcintă pregătite din frigider și puneți-le într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Formați crusta pentru a se potrivi formei tigaiei cu o suprapunere de 1/2 inci în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
La amestecul de ceapă, adăugați șunca, spanacul, brânzeturile, 4 ouă plus 1 gălbenuș, sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Răspândiți amestecul în crusta pregătită. Acoperiți cu crusta de plăcintă rămasă; sertizați marginile și înscrieți-vă la aerisire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Ungeți cu albus de ou și coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Lăsați să stea cel puțin 15 minute și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista