Ritoli alla Norcina
Ritoli alla Norcina ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1488 calorii, 61G de proteine, și 117g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chard elvețian, unt, paste de piper rețetă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Alla Checca, Fusilli alla Caprese, și Salsan alla Capricciosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță de 2quart până la spumare.
Se ia de pe foc și se amestecă făina cu un bici. Gatiti la foc mic timp de 4 pana la 5 minute, amestecand constant.
Adăugați 1/2 din laptele fierbinte și bateți până se omogenizează.
Adăugați laptele rămas și bateți până se omogenizează. Se aduce la fierbere, se adaugă nucșoară, se reduce focul și se fierbe 10 minute.
Poate fi folosit cald sau rece.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Faceți pastele și rulați până la a treia marcă mai subțire de pe rola de paste.
Tăiați foile în bucăți de 10 centimetri lungime. Acoperiți și lăsați deoparte. Într-un bol de amestecare, amestecați cârnații fierți, ricotta, ciorba gătită, nucșoara și Parmigiano până se amestecă bine. Blanch foi de Paste 1 minut
și reîmprospătați într-o baie de gheață.
Scurgeți bine și așezați-vă pe blatul curat.
Împărțiți umplutura între bucățile de paste, acoperind complet fiecare foaie cu 1 / 2inch până la 1inch de umplutură.
Rotiți fiecare bucată de paste ca o rolă de jeleu și puneți-o într-un vas de copt cu unt. Se acoperă cu sos de balsamella și se presară cu brânză rămasă.
Coaceți timp de 45 de minute până se rumenesc ușor deasupra și Bulbuc peste tot.
Scoateți, lăsați să stea 10 minute. Pentru a servi, feliați fiecare rolă pentru a forma runde și așezați plat pe farfurie.