Risotto verde cu fasole Fava este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 376 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, fasole Fava fără coajă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farro Risotto cu sparanghel și Rețetă de fasole Fava, Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, și Risotto de legume de primăvară cu sparanghel, dovlecei, fasole Fava, mazăre Snap și Moreluri.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, scoateți favele și aruncați păstăile. Se fierbe favasul timp de 4 minute, se strecoară și apoi se scufundă imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să se răcească timp de 2 minute, apoi străpungeți favele și stoarceți-le din piele. Separați 3/4 din favas și piure într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Într-o cratiță mare separată, aduceți bulionul la foc mic și păstrați-l fierbinte. Între timp, într-o altă cratiță mare la foc mediu, topiți 1,5 linguri de unt și adăugați ceapa. Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 5 minute; nu rumeniti ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vinul, creșteți focul la mediu și amestecați constant. Când vinul a fost absorbit, adăugați puțin din bulionul fierbinte. Odată ce stocul este absorbit, adăugați puțin mai mult; repetați acest proces, amestecând continuu, până când orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
La orezul fiert adăugați favasurile curățate, restul de 1,5 linguri de unt, restul de favas și brânza. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand untul si branza se topesc si piureul se incorporeaza uniform. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.