Risotto ușor de copt cu ciuperci și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ciuperci crimini, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto cremos cu ciuperci și ceapă la cuptor, Risotto de cârnați și ciuperci la cuptor, și Risotto Mixt La Cuptor Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory într-o tigaie de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Adăugați făină, sare și piper în pungă. Strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați ceapa, ciupercile, orezul și 1 lingură de unt în punga cuptorului. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele în strat uniform în pungă. Rabatați sacul deschizându-l de două ori pentru a-l ține deschis; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Apă cu microunde și bulion de pui într-un castron mediu sau o cană de măsurare pentru microunde timp de aproximativ 3 minute la putere mare până când lichidul este foarte fierbinte. Se toarnă cu grijă sau se toarnă lichid peste ingredientele din pungă. Desfaceți cu atenție deschiderea sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
Polonic
Bol
6
Închideți geanta la adunări cu cravată din nailon.
7
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus lângă cravată.
8
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție partea superioară a sacului deschis. Puneți amestecul de orez într-un castron mare de servire. Se amestecă restul de lingură de unt și brânză mărunțită. Se amestecă până la 1/4 cană de apă fierbinte suplimentară, dacă este necesar pentru a face amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Unt
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați sare și piper suplimentar și garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.