Risotto uscat-Porcini-ciuperci cu brânză de capră

Risotto uscat-Porcini-ciuperci cu brânză de capră
Rețeta Risotto uscată-Porcini-ciuperci cu brânză de capră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.37 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 704 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, stoc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Risotto cu ciuperci, rozmarin și brânză de capră, Risotto De Ciuperci Porcini, și Risotto De Ciuperci Porcini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile uscate într-un bol mediu și turnați apa fierbinte peste ele. Se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere și tocați-le. Se strecoară lichidul printr-o sită căptușită cu prosop de hârtie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați bulionul în tigaie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-o oală medie, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați ciupercile tocate, orezul și sarea și amestecați până când orezul începe să devină opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul care fierbe în orez și gătiți, amestecând frecvent, până când bulionul a fost complet absorbit. Orezul și bulionul ar trebui să buleze ușor; reglați căldura după cum este necesar. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și lăsând orezul să-l absoarbă înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Gatiti orezul in acest fel pana cand este fraged, 25-30 de minute in total. Bulionul care nu a fost absorbit trebuie îngroșat de amidonul din orez. Este posibil să nu fie nevoie să utilizați tot lichidul sau este posibil să aveți nevoie de mai mult bulion sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă untul, piperul și brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Serviți risotto - ul cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Recomandarea vinului: Chardonnays Toscana, încărcate cu arome de fructe tropicale și cu generozitate stejarul, nu sunt de obicei Italian. Nu contează; ei au puterea și concentrarea pentru a face o combinație excelentă aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista