Risotto Simplu De Homar
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Risotto simplu de homar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, mazăre, cozi de homar american și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto Simplu De Homar, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Homar.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați homar; acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Scoateți homarul din tigaie; se răcește timp de 5 minute.
Scoateți carnea din cozile de homar fierte, rezervând cochilii. Tăiați carnea.
Așezați cochilii într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan cojile folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea. Întoarceți cojile zdrobite în amestecul de bulion. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se strecoară amestecul de coajă printr-o sită peste un bol, rezervând bulion; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în cratiță; păstrați cald la foc mic.
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați orez în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion și se fierbe timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Rezervați 2 linguri amestec de bulion.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total).
Scoateți de pe foc și amestecați homarul, amestecul de bulion rezervat de 2 linguri, 2 linguri de unt și mazăre verde.
Alegere durabilă: populația americană de homar este bine gestionată în Canada și SUA.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Regnard Grand Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Hotel Marinca Corsica]()
Hotel Marinca Corsica
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructe albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gourmand.