Risotto Simplu De Homar

Risotto Simplu De Homar
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Risotto simplu de homar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, mazăre, cozi de homar american și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto Simplu De Homar, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Homar.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați homar; acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți homarul din tigaie; se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți carnea din cozile de homar fierte, rezervând cochilii. Tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați cochilii într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan cojile folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea. Întoarceți cojile zdrobite în amestecul de bulion. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se strecoară amestecul de coajă printr-o sită peste un bol, rezervând bulion; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în cratiță; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Adăugați orez în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion și se fierbe timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Rezervați 2 linguri amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Scoateți de pe foc și amestecați homarul, amestecul de bulion rezervat de 2 linguri, 2 linguri de unt și mazăre verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Alegere durabilă: populația americană de homar este bine gestionată în Canada și SUA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Regnard Grand Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Hotel Marinca Corsica
Hotel Marinca Corsica
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructe albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gourmand.
DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista