Risotto San Martino

Risotto San Martino
Risotto San Martino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, bulion de pui și carne de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.

Instrucțiuni

1
Supa din oală ar trebui să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-o oală mare se fierbe încet ceapa și usturoiul în unt, când ceapa începe să transforme o culoare aurie, se scoate de pe foc și se scoate usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați prosciutto-ul tocat și porcini și amestecați foarte bine cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Puneți din nou oala pe foc, adăugați orezul și amestecați foarte bine cu ceapa, prosciutto și porcini. Aceasta se numește prăjirea orezului, deoarece bulionul nu a fost adăugat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
După un minut sau cam asa ceva începe adauga supa o oala de turnare plin la un moment dat, pentru a permite orezului să-l absoarbă. Pentru a face risotto cremos, trebuie să-l amestecați mult adăugând bulionul, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Când risotto este aproape gata, adăugați șofranul și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
7
Adăugați o mână de Parmigiano și amestecați bine. Risotto trebuie să fie suficient de moale pentru a se răspândi și a acoperi întreaga farfurie atunci când este servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
* Risotto cu Volpi luganega (un cârnat proaspăt de sezon) se face prin înlocuirea Luganega în locul Volpi prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Luganega este un cârnat slab foarte ușor umplut în carcase de oaie. Carcasele trebuie îndepărtate, cârnații rupți în bucăți mici și adăugați la ceapă și ciuperci porcini, la început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista