Risotto prăjit de dovlecei cu nuci cu zahăr

Risotto prăjit de dovlecei cu nuci cu zahăr
Reteta prăjită Butternut Squash Risotto cu nuci zaharisite ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 252 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Paste prăjite de dovleac cu Ricottan și nuci prăjite, Risotto De Dovleac Prăjit, și Risotto De Dovleac Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați nucile într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
NuciNuci
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se coace la 400 timp de 5 minute sau până se prăjește, amestecând de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați nucile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți untul peste nucile calde; se presară cu zahăr și 1/8 linguriță de piper. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
ZahărZahăr
NuciNuci
6
Combinați dovleceii și 1 lingură de ulei, aruncând pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat pe tigaia cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
JeleuJeleu
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când dovlecelul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se scoate din tigaie; se amestecă usturoiul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Aduceți bulionul și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați pancetta în cratiță; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
14
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
15
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă dovleceii, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se acoperă cu brânză și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
CimbruCimbru
NuciNuci
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista