Risotto Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 439 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de orez arborio, brânză Pecorino romano, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare și roșii pe o tigaie căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Tomate
Jeleu
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când roșiile izbucnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți 3 1/4 căni de apă și bulion într-o cratiță la foc mediu (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați orez; gatiti 1 minut. Se amestecă oțetul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Orez
8
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați mazărea și sparanghelul în tigaie cu ultima 1/2 cană de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Bulion
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc; radeți 1 uncie de brânză. Se amestecă brânza rasă, restul de 3/8 linguriță de sare și sucul. Puneți aproximativ 1 3/4 căni de risotto în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți uniform cu roșii. Radeți brânza rămasă uniform peste fiecare porție; se presară cu piper.