Risotto Primavera

Risotto Primavera
Risotto Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 439 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de orez arborio, brânză Pecorino romano, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare și roșii pe o tigaie căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când roșiile izbucnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 3 1/4 căni de apă și bulion într-o cratiță la foc mediu (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați orez; gatiti 1 minut. Se amestecă oțetul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
OrezOrez
8
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Adăugați mazărea și sparanghelul în tigaie cu ultima 1/2 cană de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BulionBulion
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc; radeți 1 uncie de brânză. Se amestecă brânza rasă, restul de 3/8 linguriță de sare și sucul. Puneți aproximativ 1 3/4 căni de risotto în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți uniform cu roșii. Radeți brânza rămasă uniform peste fiecare porție; se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
PiperPiper
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista