Risotto Primavera ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, sparanghel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere. Gatiti ceapa si sparanghelul in apa, amestecand frecvent, pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți amestecul din cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Pulverizați cratița cu spray de gătit; adăugați orez în cratiță. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orezul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă 1/2 cană de bulion peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Continuați să gătiți 15 până la 20 de minute, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cremos; adăugați amestec de sparanghel, broccoli și mazăre cu ultima adăugare de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză