Risotto Pentru Micul Dejun
Risotto mic dejun reteta este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunzele de dafin, bulionul de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Pentru Micul Dejun, Risotto Pentru Micul Dejun, și Risotto Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați; rupe cu furculita.
Adăugați următoarele 2 ingrediente. Saut până când ceapa este translucidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă orezul.
Adăugați vin; se fierbe până se evaporă lichidul, 1 minut.
Adăugați 3 căni de bulion și șofran; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, amestecând ocazional, până când risotto este fraged, adăugând mai mult bulion dacă este uscat, aproximativ 18 minute. Aruncați frunzele de dafin; se amestecă în 1/3 cană de brânză și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper. Treceți brânza alături.